Over Mooij Bloemen

Mooij Bloemen biedt al meer dan 60 jaar de mooiste bloemen met veel plezier

Over Mooij Bloemen

Mooij Bloemen bezorgt de hoogste kwaliteit bloemen gratis thuis. Onderscheidende designs, exclusieve bloemen, maar dan voor een eerlijke prijs. Het aanbieden van de mooiste bloemen doen we al meer dan 60 jaar met veel plezier en één hoofddoel: we streven ernaar om jou als klant continu te verrassen en tevreden te stellen met onze producten!

Van bloemenstand naar online shop

Al meer dan 60 jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop van verse bloemen op diverse markten door heel Nederland. Naast onze markten zijn we al meer dan 10 jaar gevestigd met een fysieke winkel in het hart van de bollenstreek, Lisse

In een wereld die steeds sneller verandert, zagen ook wij de noodzaak om ons assortiment online aan te gaan bieden. Tijdens corona is de online bloemenvraag significant gestegen. Echter is het aanbod van slechte kwaliteit, duur en gedateerd! En dat kan volgens Mooij Bloemen anders! Dagverse producten, onderscheidend designs en de volgende dag gratis bezorgd. Dat alles voor een eerlijke prijs!

Altijd vers

Door verkoop in onze stands & winkels en bedrijven die we beleveren, kunnen we als bedrijf rechtstreek van de veiling en kwekers inkopen. Hierdoor schakelen we de groothandelaar uit. Dit resulteert niet alleen in een geoptimaliseerde inkoopprijs, maar ook tot wel drie dagen versere bloemen. Hierdoor krijg je altijd 100% versgarantie op onze versproducten!

Voor 17:00 besteld, is morgen in huis! Maar hoe doen we dat met een versproduct? Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, weten we de volgende ochtend precies wat we moeten inkopen. Zo kopen we nooit te veel in én wordt de kwaliteit gewaarborgd. Niet alleen milieubewust maar ook prijsbewust.

0
    Jouw bloemenmand
    Je bloemenmand is leegTerug naar de boetiek