Trouwen

Er begint iets tot bloei te komen

De mooiste dag uit jullie leven nóg mooier maken met een van onze bruidsarrangementen. Bekijk wat wij kunnen realiseren voor jullie trouwdag!

Bruidsarrangementen

Geur en kleur geven aan jullie bruiloft is één van de essentiële onderdelen van een geslaagde dag. Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden om al jouw wensen tot vervulling te brengen!

Bruidsboeketten

Natuurlijk is het eerste waar je aan denkt bij een bruiloft: een mooi bruidsboeket. Hierbij zijn jullie degene die bepalen hoe dit eruit moet komen te zien. In veel gevallen laten mensen zich inspireren door Pinterest, Instagram en Facebook. Bij het invullen van het contactformulier, zien we deze inspiratie graag terug zodat we precies weten wat jullie in gedachten hebben!

Tafel- en stoelbekleding

Het aankleden van het entree, de tafels en stoelen behoort ook tot de mogelijkheden die wij bieden. Ook dit is geheel afhankelijk van het interieur van de trouwlocatie. Om dit goed te laten overlopen ontvangen we graag bij de aanvraag foto’s van hoe jullie dit voor je zien.

Autostuk

Mooij Bloemen biedt een ruim assortiment met mogelijkheden voor een bruiloft. Ook een autostuk voor de trouwauto hoort hierbij. Elke trouwauto heeft zijn eigen charme, waar een autostuk naadloos op moet aansluiten. Wanneer jullie weten welke auto jullie op het oog hebben, zullen wij een gepast voorstel doen.

Trouwerijen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag in contact om de persoonlijke wensen te bespreken. Naast het invullen van het contactformulier, is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek op één van onze locaties aan te gaan!

0
    Jouw bloemenmand
    Je bloemenmand is leegTerug naar de boetiek