Zakelijk

Fleur de werkvloer op

Wekelijks, om de week of maandelijks verse bloemen binnen uw bedrijf. Of het nou gaat om een restaurant, een kantoorruimte of entree, we denken graag met jullie mee!

Zakelijke abonnementen

Geheel op basis van de klantwens bespreken we graag wat wij voor uw bedrijf kunnen realiseren. Zo nemen we bijvoorbeeld gemakkelijk het geven van cadeaus aan medewerkers uit handen. Op basis van jullie data houden wij de agenda bij en is alles inzichtelijk in het klantaccount. Niet alleen minder zorgen maar ook transparant!

Sfeer is een vorm van waardering

Wat is een organisatie zonder haar medewerkers? Tegenwoordig is het vullen van een vacature een enorme opgave, evenals het behouden van uw personeel. Onze diverse abonnementsmodellen bieden de uitkomst als het gaat om personeel waardering!

  • 9Jullie wensen
  • 9Wekelijks, om de week of maandelijks
  • 9Alles inzichtelijk in het klantaccount
  • 9Wij ontzorgen

Wij vergroenen jouw kantoor met een plan

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een groen kantoor bijdraagt aan een beter luchtkwaliteit en gemoedstoestand op de werkplek. Hoe pakt uw bedrijf dit aan? Mooij Bloemen denkt graag met jullie mee hoe we jullie kantoor of de thuiswerkplek van uw medewerkers kunnen vergroenen!

Neem geheel vrijblijvend contact op om de persoonlijke wensen te bespreken. Naast het invullen van het contactformulier, is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek op locatie aan te gaan!

Een frisse uitstraling tijdens uw evenementen

Bij het aankleden van een beursstand tot bedrijfsfeest is de uitstraling van groot belang. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor jullie klanten. Hoe presenteren jullie je als bedrijf en geven jullie beleving aan een event?

Met onze arrangementen maken wij het totaalplaatje van jullie event compleet. Neem geheel vrijblijvend contact op om de wensen te bespreken.

Zakelijke arrangementen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag in contact om de persoonlijke wensen te bespreken. Naast het invullen van het contactformulier, is het mogelijk om een persoonlijk gesprek bij u of op één van onze locaties aan te gaan!

0
    Jouw bloemenmand
    Je bloemenmand is leegTerug naar de boetiek