7x Bloemen verzorgtips

apr 14, 2021 | Tips

Wij zorgen voor de beste kwaliteitsproducten, aan jou de taak om de bloemen zo goed mogelijk te verzorgen! Bekijk hier onze tips!

Na het ontvangen van jouw bestelling, zorgen één van onze bloemenarrangeurs en inpakkers ervoor dat je deze in goede orde zult ontvangen. Met een gepersonaliseerde verpakking, zorgen wij dat het boeket of ander product op een bewuste manier tot aan jouw voordeur wordt geleverd. Na het ontvangen van je bestelling, kun je de volgende 7 stappen doorlopen om de bloemen het beste tot bloei te laten komen.

1. Overweeg een goede positie voor het boeket

Natuurlijk wil je het boeket op de plek zetten waar hij het mooist staat. Echter is het belangrijk om goed te overwegen waar het boeket komt te staan. Houd bij het kiezen van de positie rekening dat je boeket niet op de tocht, in de zon, boven vloerverwarming of dicht bij de kachel staat.

2. Kies je vaas

Ook bij het kiezen van een geschikte vaas is het belangrijk dat je met een aantal dingen rekening houdt. Om te beginnen is de hoogte van een vaas belangrijk. Een te hoge vaas kunnen de bloemen doen wegzakken. Daarnaast moet de hals ruimte bieden aan de stelen, waardoor ze goed tot hun recht komen.

3. Vaas schoonmaken

Zorg dat je na het kiezen van de juiste vaas dat de bloemen in een schone vaas komen te staan.

 

4. Vaas vullen

Nadat de vaas schoon is, kan hij gevuld worden met lauwwarm water. Zorg hierbij dat alle stelen in het boeket in het water staan. Na het toevoegen van het water, kan ook het bloemenvoedsel worden toegevoegd!

5. Schuin afsnijden

Almost done! Nu de vaas klaar staat, kun je het boeket uit de verpakking halen. De stelen kunnen bijna het water trotseren, maar voordat dit gebeurd is er nog één essentieel onderdeel: snij de stelen schuin af. Door de stelen schuin af te snijden kunnen de stelen meer water opnemen waardoor ze nóg beter tot bloei zullen komen.

6. Ready to blossom!

Je bos is klaar om tot bloei te komen en je interieur te laten stralen! Deel jouw aankoop met ons op Instagram met #mooijbloemen of tag @mooijbloemen_nl SHARE & WIN!

7. Nog even je aandacht

Nu je bos staat te stralen, is het belangrijk dat je stap 4 & 5 om de twee dagen herhaalt. Zo geniet je het langst van jouw boeket!

Samen maken we het mooi!

Inspiratie & tips

Andere berichten

Tips
Moederdag cadeau tips roze fleurig
Moederdagcadeautips

Moederdagcadeautips

Voor je het weet is het weer zo ver: Moerdag. En je moeder is natuurlijk alles waard! Ben jij nog op zoek naar een leuke verrassing? Wij hebben alvast de drie kleurrijkste Moederdagcadeaus voor jou geselecteerd!Een gaaf, kort boeket: Abstract in kleurrijke...

Laatste berichten

0
    Jouw bloemenmand
    Je bloemenmand is leegTerug naar de boetiek