Moederdagcadeautips

apr 14, 2021 | Tips

Voor je het weet is het weer zo ver: Moerdag. En je moeder is natuurlijk alles waard! Ben jij nog op zoek naar een leuke verrassing? Wij hebben alvast de drie kleurrijkste Moederdagcadeaus voor jou geselecteerd!

Een gaaf, kort boeket: Abstract in kleurrijke tinten

Met een abstract boeket zorg je dat de eetkamer-of salontafel wordt aangevuld met een kleurrijke eyecatcher! In combinatie met de kleurrijke tinten weet je zeker dat je een geslaagd Moederdag cadeau scoort! Naast een abstract boeket in deze kleurstelling, hebben we ook nog vele andere kleurvariaties binnen ons abstract-design assortiment.

Eén van onze wildboeketten: Art design

8720598450194.jpeg

Met een Art wildboeket zorg je voor een kleurrijke eyecatcher als centerpiece! In combinatie met de roze tinten weet je zeker dat je een geslaagd Moederdagcadeau scoort! Dit boeket is te bestellen in drie formaten.

Abstract Flowerpower

Op zoek naar een kleurrijk Moederdagcadeau? Met de flowerpower kleurstelling ontvang je een boeket met diverse bloemsoorten in verschillende kleuren. Daar word je toch blij van?! Naast de grote variant die wij hiernaast aanbevelen, is deze kleurstelling ook verkrijgbaar in een standaard en exclusieve variant. Zo hebben we voor iedere plek binnen het interieur een geschikt formaat beschikbaar!

Inspiratie & tips

Andere berichten

Tips
7x Bloemen verzorgtips

7x Bloemen verzorgtips

Wij zorgen voor de beste kwaliteitsproducten, aan jou de taak om de bloemen zo goed mogelijk te verzorgen! Bekijk hier onze tips!Na het ontvangen van jouw bestelling, zorgen één van onze bloemenarrangeurs en inpakkers ervoor dat je deze in goede orde zult...

Laatste berichten

0
    Jouw bloemenmand
    Je bloemenmand is leegTerug naar de boetiek